2022 – 2023 SCHEDULE ***Days & Times Subject to Change***

MONDAY	TUESDAY	WEDNESDAY	THURSDAY	FRIDAY	SATURDAY
5:00 – 5:30 pm TINY TWOS COMBO CLASS (30 min.) Age 2 *will perform 1 recital dance 5:30 – 6:00 pm TINY TWOS COMBO CLASS (30 min.) Age 2 *will perform 1 recital dances	5:00 – 5:45 pm PRE-SCHOOL - COMBO CLASS (45 min.) Age 3 *will perform 2 recital dances	5:00 – 5:50 pm MINI COMBO CLASS (50 min.) Ages 4 - 5 *will perform 2 recital dances	5:00 – 5:50 pm MINI ACRO/TUMBLING (50 min.) Ages 4-5 *students must be registered in a combo class first in order to register for this class *students will perform 1 recital dance in addition to combo class performances		10;00 – 11:00 am BALLET (60 min.) *students will perform 1 recital dance
6:00 – 6:45 pm PRE-SCHOOL - COMBO CLASS (45 min.) Age 3 *will perform 2 recital dances	6:00 – 6:50 pm MINI COMBO CLASS (50 min.) Ages 4 - 5 *will perform 2 recital dances	6:00 – 7:15 pm PRIMARY COMBO CLASS 1 (1 hr. & 15 min.) Ages 6-7	6:00 – 6:45 pm HIP HOP 1 (45 min.) Ages 6-11 *students must be registered in a combo class first in order to register for this class *students will perform 1 recital dance in addition to combo class performances		
7:00 – 8:15 pm PRE-TEEN COMBO CLASS (1 hr. & 15 min.) Ages 10-12	7:00 – 8:15 pm PRIMARY COMBO CLASS 2 (1 hr. & 15 min.) Ages 8-9	7:15 – 8:30 pm TEEN COMBO CLASS (1 hr. & 15 min.) Ages 13+	6:45 – 7:30 pm HIP HOP 2 (45 min.) Ages 12 + *students must be registered in a combo class first in order to register for this class *students will perform 1 recital dance in addition to combo class performances		